Hvor lang levetid har fyllstoffet på Juvederm, Restylane og andre produkter?

Det er bare så mye som reseptfrie hudpleieprodukter kan gjøre for å redusere rynker og skape jevnere, yngre hud.Dette er grunnen til at noen bruker hudfyllstoffer.
Hvis du vurderer fyllstoffer, men ønsker å vite mer om deres levetid, hvilke du bør velge og eventuelle risikoer, kan denne artikkelen hjelpe deg med å svare på disse spørsmålene.
Når du blir eldre, begynner huden din å miste sin elastisitet.Musklene og fettet i ansiktet begynte også å bli tynnere.Disse endringene kan føre til at rynker og hud ikke blir så glatt eller fyldig som før.
Dermale fyllstoffer, eller noen ganger kalt "rynkefyllere", kan bidra til å løse disse aldersrelaterte problemene ved å:
Ifølge American Council of Cosmetic Surgery består hudfyllstoffer av gellignende stoffer som hyaluronsyre, kalsiumhydroksyapatitt og poly-L-melkesyre, som legen din injiserer under huden.
Dermal fillerinjeksjon anses som en minimalt invasiv prosedyre som krever minimal nedetid.
"Noen hudfyllstoffer kan vare i 6 til 12 måneder, mens andre kan vare i 2 til 5 år," sa Dr. Sapna Palep fra Spring Street Dermatology.
De mest brukte hudfyllstoffene inneholder hyaluronsyre, en naturlig forbindelse som bidrar til å produsere kollagen og elastin.
For å gi deg en bedre forståelse av dine forventninger til resultater, har Palep delt levetiden til noen av de mest populære dermal filler-merkene, inkludert Juvaderm, Restylane, Radiesse og Sculptra.
Palep forklarte at i tillegg til typen fillerprodukt som brukes, er det flere andre faktorer som påvirker levetiden til hudfyllstoffer.Dette inkluderer:
Palep forklarte at de første månedene etter injeksjonen vil fyllstoffet sakte nedbrytes.Men de synlige resultatene forblir de samme fordi fyllstoffet har vannabsorpsjonsevne.
Nær midten av den forventede varigheten av fyllingen vil du imidlertid begynne å merke en reduksjon i volum.
"Derfor er det veldig fordelaktig å utføre fyll- og fyllbehandlingen på dette tidspunktet, fordi det kan opprettholde effekten din i lengre tid," sa Palep.
Å finne riktig hudfyllstoff er en avgjørelse du bør ta med legen din.Med andre ord, det er verdt tiden din til å gjøre litt research og skrive ned eventuelle problemer du kan støte på før du bestiller en avtale.
Det er også en god idé å sjekke listen over godkjente hudfyllstoffer levert av Food and Drug Administration (FDA).Byrået listet også opp ikke-godkjente versjoner solgt på nettet.
Palep sier at den viktigste avgjørelsen ved valg av filler er om den er reversibel.Med andre ord, hvor lang vil du at fyllingen skal være?
Når du har bestemt hva som er best for deg, er det neste du bør vurdere plasseringen av injeksjonen og utseendet du ønsker.
For best resultat, vennligst finn en hudlege eller plastikkirurg sertifisert av komiteen.De kan hjelpe deg med å bestemme hvilket fyllstoff som passer best for dine behov.
De kan også hjelpe deg å forstå forskjellene mellom fillertyper og hvordan hver type filler adresserer spesifikke områder og problemer.
Noen fillere er for eksempel bedre for å jevne ut huden under øynene, mens andre er bedre for å fylle lepper eller kinn.
I følge American Academy of Dermatology inkluderer de vanligste bivirkningene av hudfyllstoffer:
For å hjelpe til med å helbrede og redusere hevelse og blåmerker, anbefaler Palep lokal og oral bruk av Arnica.
For å redusere risikoen for alvorlige bivirkninger, velg en hudlege eller plastikkirurg sertifisert av komiteen.Etter år med medisinsk opplæring vet disse utøverne hvordan de kan unngå eller minimere negative effekter.
Ifølge Palep, hvis du har et hyaluronsyrefyllstoff og ønsker å reversere resultatene, kan legen din bruke hyaluronidase for å løse det opp.
Dette er grunnen til at hvis du ikke har brukt en dermal filler før og ikke er sikker på hva som vil skje, vil hun anbefale denne typen filler.
Dessverre, for visse typer hudfyllstoffer, som Sculptra og Radiesse, sier Palep at du må vente til resultatene forsvinner.
Dermal fillers er et populært valg for å redusere forekomsten av rynker og få huden din til å se fyldigere, fastere og yngre ut.
Selv om nedetid og gjenopprettingstid er minimal, er det fortsatt risiko forbundet med denne prosessen.For å minimere komplikasjoner, vennligst velg en erfaren bordsertifisert hudlege.
Hvis du ikke er sikker på hvilket filler som er riktig for deg, kan legen din hjelpe deg med å svare på spørsmålene dine og veilede deg i å velge det filleren som passer best til resultatene du ønsker.
Etter hvert som hudpleie blir mer og mer populært blant menn, er det på tide å legge grunnlaget for gode daglige vaner.Vi dekker fra tre...
Det er ingen magisk ungdomskilde, og det er ingen perfekt løsning for akne og grov hud.Men det er noen hudpleieblogger som kan svare på dine...
Enten du vil ha en enkel tre-trinns prosedyre om morgenen eller en komplett 10-trinns diett om kvelden, rekkefølgen du bruker produktet i...


Innleggstid: 28. august 2021