Tempelfyllere: formål, effektivitet og bivirkninger

Hudfyllstoffer refererer til stoffer som hyaluronsyre som injiseres direkte inn i huden, og bidrar til å redusere forekomsten av rynker og andre aldringseffekter på huden.
Les videre for å lære mer om fordelene ved å bruke hudfyllstoffer i tinningene, samt noen mulige risikoer og forventninger under operasjonen.
Hudfyllstoffer i templer anses i stor grad som trygge og kan brukes til flere fordeler.Men på grunn av antallet og variasjonen av blodårer i dette området, er tinningen et av de vanskeligste områdene å injisere anatomisk.
En feil injeksjon i dette området kan forårsake blindhet.Før du velger denne løsningen, sørg for at du og helsepersonell forstår og diskuterer eventuelle risikoer.
Når du blir eldre, mister tempelområdet fett, noe som får det til å se "hult" ut uten dets naturlige volum.
Hudfyllstoffer som hyaluronsyre kan bidra til å fylle ut disse depresjonene og gjenopprette volumet i tinningene og øyenbrynene.
Mange hudfyllstoffer kan øke volumet av tempelområdet og gjøre huden lubben.Dette kan bidra til å strekke huden din og redusere forekomsten av rynker rundt tinningene, øynene og pannen.
Hyaluronsyre er spesielt egnet for dette formålet fordi kroppen din naturlig produserer dette stoffet.Dette betyr at kroppen din kan reabsorbere det uten å forårsake toksisitet, og effekten kan vare i minst 12 måneder.
Noen hudfyllstoffer kan hjelpe kroppen din med å produsere naturlig kollagen, og dermed gjenopprette fettet i tinningene.De kan stramme opp huden og redusere rynker, samtidig som huden ser yngre ut.
Poly-L-melkesyre er et eksempel på fyllstoffer, som naturlig kan stimulere huden din til å produsere kollagen, og dermed produsere mer naturlig fasthet og redusere rynker.
Hudfyllstoffet i tinningene kan injiseres på bare noen få minutter, og full restitusjonstid er mindre enn noen få dager.Du trenger heller ikke ha narkose eller noen som tar deg hjem etter operasjonen.
På den annen side krever plastisk kirurgi anestesi og krever i noen tilfeller innreise i en medisinsk institusjon.Dette kan være dyrere enn poliklinisk kirurgi.
En full utvinning fra ansiktskirurgi kan noen ganger ta flere uker og kan forårsake mer ubehag og komplikasjoner.
I noen tilfeller kan bruk av hudfyllstoffer i tinningene bidra til å heve sidene av øynene nærmest tinningene.
Det ekstra volumet av hudfyllstoffer kan stramme opp huden og øke volumet, og redusere forekomsten av rynker ofte kjent som "kråkeføtter" som samler seg rundt øynene.
I motsetning til plastisk kirurgi er hudfyllstoffer midlertidige og kan vare fra 6 måneder til flere år før de må gjøres om.
Dette kan være dårlig for noen mennesker, men hvis du ender opp med å misfornøyd med utseendet ditt eller misfornøyd med bivirkningene, kan det være en god ting.
Du kan også endre antall fillers eller den nøyaktige plasseringen av fillers i forskjellige avtaler, i tilfelle du ønsker å få et annet utseende, til du er helt fornøyd med resultatene.
Enhver type injiserbart fyllstoff har mulige bivirkninger.Noen er vanlige og ikke alvorlige fordi de vanligvis forsvinner i løpet av en uke eller så.
Men noen sjeldne bivirkninger er mer alvorlige og kan forårsake langsiktige komplikasjoner hvis de ikke behandles riktig.
Følgende er noen vanlige mindre bivirkninger nær injeksjonsstedet, som vanligvis forsvinner innen 1 til 2 uker:
Selv om Food and Drug Administration (FDA) har godkjent flere hudfyllstoffer, har de ikke godkjent noen av dem spesielt for templer.Dette er off-label bruk av disse produktene og må brukes med forsiktighet av opplærte leverandører.
Etter å ha fullført den første undersøkelsen og sykehistorien, her er hvordan en kirurg eller ekspert normalt vil fullføre de resterende prosedyrene:
Kostnaden for hudfyllstoffer i tinningene er vanligvis rundt 1500 USD per behandling, avhengig av typen filler som brukes og behandlingens varighet.Leverandørens erfaring og popularitet kan også påvirke kostnadene.
I følge data fra American Society of Plastic Surgeons (ASPS), er følgende en oversikt over gjennomsnittlig enkeltinjeksjonspris for noen av de mest populære hudfyllstoffene:
Du kan også trenge flere injeksjoner gjennom året for å opprettholde utseendet som oppnås med disse fyllstoffene.
Til slutt bør du finne en passende person som forstår hva du vil ha, og en sprøyte som gjør at du føler deg komfortabel og til å stole på for å få den skjønnhetseffekten du ønsker.
Hudfyllstoffer i tinningene kan være en rimelig måte å få øynene og øyenbrynene til å se yngre ut, spesielt sammenlignet med plastisk kirurgi eller annen omfattende kosmetisk kirurgi.
Dermal fyllstoffer er imidlertid ikke uten risiko.Diskuter med legen din om det er trygt å få hudfyllstoffer og hvordan du får denne behandlingen samtidig som du minimerer risikoen for langsiktige komplikasjoner.
Ansiktsfyllstoffer er syntetiske eller naturlige stoffer som leger injiserer inn i linjer, folder og vev i ansiktet for å redusere...
Selv om Belotero og Juvederm begge er hudfyllstoffer som bidrar til å redusere eller eliminere ansiktsrynker, rynker og rynker, på noen måter er hver av dem bedre ...
Både Restylane og Radiesse er hudfyllere designet for å øke hudvolumet.Men de to har forskjellige bruksområder, kostnader og...
Kinnfyllstoffer er en relativt enkel kosmetisk prosedyre.Resultatene kan vare fra 6 måneder til 2 år.Finn ut om du er en god kandidat og hva...
Prosedyrer som kombinerer mikroneedling med radiofrekvens, for eksempel Infini microneedling, kan bidra til å redusere forekomsten av aknearr.
Lårkirurgi og andre prosedyrer kan hjelpe deg med å fjerne uønsket fett som ikke reagerer på trening og kosthold alene.lære mer.
Hårfjerning med laser under armene gir lengre varige resultater enn andre hårfjerningsmetoder hjemme, men det er ikke uten bivirkninger.


Innleggstid: 31. august 2021