Fyllstoffer under øynene: fordeler, kostnader og forventninger

Øynene er det første området som viser tegn på aldring, og det er grunnen til at noen vil kanskje velge filler under øynene.
Fyllstoffer under øynene er en kosmetisk prosedyre designet for å øke volumet av området under øynene som kan henge eller se hult ut.Og de er veldig populære.
I følge data fra American Association of Plastic Surgeons ble det utført omtrent 3,4 millioner operasjoner med fyllstoffer i 2020.
Men er øyefiller riktig for deg?Husk at du ikke trenger øyefyllere for å forbedre noen aspekter av helsen din - for de som kan føle seg ukomfortable med utseendet til øynene deres, er de utelukkende for skjønnhet.
Nedenfor finner du informasjonen du trenger å vite om fyllinger under øyet, inkludert forberedelse til operasjon og etterbehandling.
Fylling under er en ikke-kirurgisk prosedyre.J Spa Medical Day Spas styresertifiserte ansiktsplastikkirurg Andrew Jacono, MD, FACS sa at sammensetningen av injeksjonen vanligvis inneholder en hyaluronsyrematrise som kan injiseres direkte inn i området under øynene.
De som vurderer å bruke øyefiller bør ha realistiske forventninger og innse at fillere ikke er permanente.Hvis du ønsker å opprettholde et nytt utseende, må du utføre oppfølgingsprosedyrer hver 6.-18. måned.
Jacono sier at den typiske kostnaden for fyllstoff akkurat nå er $1000, men prisen kan være høyere eller lavere avhengig av antall fyllsprøyter som brukes og din geografiske plassering.
Prosedyren er enkel, inkludert forberedelsestid og restitusjon.Sørg for at du gjør research på forhånd.Jacono oppfordrer deg til å sørge for at legen du velger har gode kvalifikasjoner og kan dele dine favoritt før- og etterbilder med deg.
Når operasjonen er planlagt, er det viktigste å slutte å bruke blodfortynnende midler.Jacono sa at dette inkluderer reseptfrie legemidler som aspirin og ibuprofen, samt kosttilskudd som fiskeolje og vitamin E.
Det er viktig å fortelle legen din om alle medisinene og kosttilskuddene du tar, slik at de kan fortelle deg hvilke medisiner du bør unngå før operasjonen og hvor lenge.Jacono sa at det også er ideelt å unngå alkohol natten før operasjonen for å minimere blåmerker.
Før injeksjonen starter, kan du bli spurt om du vil bruke bedøvende krem.I så fall vil legen vente til du er nummen før du starter operasjonen.Jacono sa, legen vil deretter injisere en liten mengde hyaluronsyrefyllstoff i det nedsunkede området under hvert av øynene dine.Hvis du fylles av en dyktig lege, bør prosessen være fullført i løpet av få minutter.
Jacono sa at det tar 48 timer å komme seg etter å ha filtrert øyemasken fordi du kan ha små blåmerker og hevelser.I tillegg anbefaler American Association of Plastic Surgeons å unngå anstrengende fysisk aktivitet innen 24-48 timer etter å ha fått noen form for filler.I tillegg kan du gjenoppta normale aktiviteter umiddelbart.
Selv om det ikke er en operasjon å skaffe et filler, er det fortsatt en prosess med risiko.Du kan bare oppleve mindre blåmerker og hevelse etter operasjonen, men du bør være oppmerksom på andre fillerrisikoer som infeksjon, blødning, rødhet og utslett.
For å minimere risikoen og sikre best mulig pleie og beste resultater, sørg for at du oppsøker en kvalifisert, styresertifisert plastikkirurg eller hudlege som har erfaring med fyllstoffer under øynene.


Innleggstid: 18. august 2021